UW verhaal

Bijzondere verhalen, groot en klein, verdienen het om bewaard te blijven. Of het nu gaat om uw levensverhaal, een familiegeschiedenis, een bijzondere periode uit uw leven, het verhaal achter een jubileum, of de geschiedenis van uw bedrijf. Wanneer uw verhaal wordt opgeschreven, wordt het gelezen, gehoord en besproken. Het bestaat, en blijft bestaan.

U hoort het misschien wel eens in uw omgeving: “Hier zou je een boek over kunnen schrijven!” Wellicht heeft u het zelfs al eens geprobeerd? Het schrijven van een verhaal, levensverhaal of boek kost veel tijd en energie. Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want: Waar begin je? Hoe ga je te werk? Hoe blijft het voor de lezer interessant? Veel persoonlijke verhalen en boeken stranden dan ook vroegtijdig…

Uw (levens-)verhaal op papier

Ik help u graag om uw (levens-)verhaal op papier te zetten: u vertelt mij uw verhaal, en ik schrijf het op. Samen kiezen we een vorm die goed bij u past: een bundel van verhalen en herinneringen uit uw jeugd, een biografische schets van uw leven, een serie interviews met belangrijke personen uit uw leven, een historisch verslag, of een combinatie van deze vormen. Ik werk uw verhaal uit tot een boek dat uitnodigt om te lezen – en te blijven lezen! In mijn werk leg ik de nadruk op uw persoonlijke ervaringen, zonder daarbij de feiten uit het oog te verliezen.

Overweegt u om een boek te laten schrijven? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we eerst uitgebreid uw wensen. Vervolgens maak ik een offerte op. Indien de offerte akkoord is, maken we een aantal afspraken waarin u uw (levens-)verhaal vertelt. Tijdens het schrijfproces zal ik geregeld stukken tekst aan u voorleggen. U kunt dan aangeven of het aansluit bij uw verwachtingen. Wanneer het hele verhaal naar tevredenheid op papier staat, gaat het boek naar de drukker. U krijgt vijf gedrukte exemplaren van uw boek. Het hele proces duurt – afhankelijk van de lengte van uw verhaal – ongeveer drie tot zes maanden. Meer informatie over mijn werkwijze vindt u hier.

Iets voor u?

Benieuwd of het laten opschrijven van uw (levens-)verhaal iets voor u is? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.